Къде са монетите?

16,00 лв. с ДДС

Кой е най-важният дар, който сме получили от нашите родители? Приемаме ли го или го отхвърляме? Важно ли е да го приемем, дори тогава, когато не ни харесва? Какво означава да приемем този дар?

380 налични (може да бъде поръчан и преди запълване на наличност)

Описание

За книгата

Къде са монетите?” предлага нови перспективи за душата, както на тези, които страдат, мислейки за своите родителите, така и на тези, които го правят с благодарност. Говори гласът на помирението. Разкрива се силата на любовта и пътят за интегриране и преодоляване на раните, които възпрепятстват пълнотата на собствения ни живот.

Къде са монетите?“ ни насърчава да „приемем монетите” от нашите родители като един процес на дълбоко помирение с живота и нас самите.

„Има един дълбок смисъл, който може да ни подтикне да започнем да възстановяваме любовта си към нашите родители: можем да постигнем да обичаме самите себе си единствено когато обичаме и почитаме тях. В дълбините на всеки един от нас, въпреки сериозните рани, като деца, продължаваме да сме верни на  родители си и неизбежно да следваме моделите им и да ги откриваме в себе си. По някакъв начин се свързваме със силата, която ни прави като тях. Поради това тогава, когато сме способни да ги обичаме, да ги почитаме, да признаваме достойнствата им и да ги уважаваме, тогава можем да направим същото със самите себе си и да бъдем свободни. Много е просто: оковава ни това, което отхвърляме и само това, което обичаме, ни прави свободни.”

За автора

  • Хоан Гарига Бакарди е психолог хуманист и гещалт терапевт. Организира ателиета по семейни констелация в Европа и цяла Латинска Америка. 
  • Роден в Бейпуиг, Лиеда, Испания през 1957 година. Завършва Психология в Университета на Барселона. Интересува се и се обучава в хуманистична терапия, специализира Гещалт терапия, НЛП, Подход на Ериксън, сценични и физиологични методи. 
  • През 1986 година със своите съмишленици и колеги основава  на Гещалт Институт в Барселона. 
  • Последовател и сътрудник на Клаудио Наранхо в неговите САТ програми по Интегративна Психотерапия.

 

Въведение в книгата

Къде са монетите?
16,00 лв. с ДДС